Øllebrød
(+ 6 måneder)
Jeg fik sådan en trang til øllebrød forleden, og derfor var det jo dejlig nemt at fikse en omgang sammen, hvor min lille datter, også kunne deltage i madlegen. Hun ELSKER øllebrød, og heldigvis er det så nem at lave!
Jeg lavede min egen portion med lidt sukker, men uden sukker i hendes.
Jeg kom lidt jordbærpuré på hendes øllebrød og hældte modermælkserstatning udover.
Ingredienser til 2 portioner (til baby):
2 skriver mørkt rugbrød (uden kerner)
1 ½ dl vand
1 tsk. fedtstof pr. portion
Modermælk eller modermælkserstatning
Fremgangsmåde:
Bræk rugbrød i små stykker ned i en gryde med vandet, og lad det stå mindst i 15 minutter.
(Du kan også lade det stå natten over).
Bring rugbrødet i kog under omrøring i ca. 2-3 minutter.
Blend rugbrødsblandingen med en stavblender i gryden.
Tilsæt fedtstof pr. portion og hæld mælken over portionen, som er med til at køle grøden ned.
Ingen kommentarer endnu