Kyllingelasagne i peberfrugtsovs

Klatkager

(+ 9 måneder)

Retten kan laves til babyer fra + 6 måneder, hvis mælken i grøden og klatkagerne erstattes med modermælkserstatning. Find opskriften på min risengrød her, hvor du også kan finde inspiration til en børnevenlig udgave af risengrød.

Hvis der er noget jeg er vild med, så er det rester af risengrød, som laves til klatkager!
Det er ren dessert for mig, og min lille pige elsker det også. I morgen skal vi derfor hygge os med klatkager til dessert.
Herhjemme behøver det ikke  være slik, som kommer på fredagsbordet. Det er selvfølgelig en smagssag – men med lidt kanelsukker på topping af klatkagerne, blev en tidlig julestemning spredt i lejligheden.

Denne udgave af klatkager, er lavet af rester fra min risengrød med tilsat revet gulerod.
Man kan ganske enkelt bare lave klatkager af almindelig grød.

Ingredienser til 4 personer:
500 g færdiglavet risengrød
2 spsk hvedemel
2 spsk letmælk eller sødmælk
2 æg
1 tsk vaniljepulver
Eventuelt lidt citronskal (øko)
Smør til stegning

Fremgangsmåde:
Kom resten af risengrøden i en skål, og rør melen i og æggene i.
Tilsæt mælken og vaniljepulveret.
Rør godt rundt, indtil grøden har en konsistens som tyk havregrød.
Smelt smør på en varm pande, når den bobler op og er lysebrun lægges dejen på i klatter.
De bages færdige indtil de lysebrune på begge sider.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingelasagne i peberfrugtsovs