Kyllingelasagne i peberfrugtsovs
(+ 9 måneder)
En god måde at skjule grøntsager på i maden, er at rive eller blende dem.
Derfor er denne her kyllinge lasagne virkelig en nem og lækker måde, at tilsætte ekstra grønt i hverdagskosten!
Sovsen er lavet af hakket tomat og peberfrugter, og ydermere er der tilsat revet squash.
Den kan selvfølgelig bare erstattes med revet gulerod, eller en anden grøntsag hvis det ønskes! 😉
Ingredienser til 1 stort fad:
550 g kyllingfilet
1 ds. hakket tomat
3 små røde snack peberfrugter
1 porre
1 revet squash
1 løg
2 fed hvidløg
1 monaysovs
grove lasagneplader
1 spsk. oregano
Frisk basilikum
Salt
50 g revet ost
Fremgangsmåde:
Snit løg, hvidløg og porre.
Kom det i en gryde med lidt olie.
Steg det hele samlet indtil løgene er gyldne.
Skær kyllingen i små stykker og kom det i gryden.
Steg det godt igennem.
Skær peberfrugterne i mindre stykker og blend det sammen med hakket tomat.
Kom det i gryden sammen med monaysovs.
Tilsæt krydderierne, den friske basilikum og den revet squash.
Smag til med salt.
Kom lidt af sovsen i et ovnfast fad, herefter lasagneplader, sovs, lasagneplader m.m. slut af med den revet ost. (hvis det ønskes).
Bag i ovnen ved 180 grader i 25-30 minutter.
Lad lasagnen trække i 5 minutter inden den bliver serveret.
Ingen kommentarer endnu