Brændende kærlighed – i grøn version

Kyllingelasagne i peberfrugtsovs

(+ 9 måneder)

En god måde at skjule grøntsager på i maden, er at rive eller blende dem.
Derfor er denne her kyllinge lasagne virkelig en nem og lækker måde, at tilsætte ekstra grønt i hverdagskosten!

Sovsen er lavet af hakket tomat og peberfrugter, og ydermere er der tilsat revet squash.
Den kan selvfølgelig bare erstattes med revet gulerod, eller en anden grøntsag hvis det ønskes! 😉

 

Ingredienser til 1 stort fad:
550 g kyllingfilet
1 ds. hakket tomat
3 små røde snack peberfrugter
1 porre
1 revet squash
1 løg
2 fed hvidløg
1 monaysovs
grove lasagneplader
1 spsk. oregano
Frisk basilikum
Salt
50 g revet ost

Fremgangsmåde:
Snit løg, hvidløg og porre.
Kom det i en gryde med lidt olie.
Steg det hele samlet indtil løgene er gyldne.
Skær kyllingen i små stykker og kom det i gryden.
Steg det godt igennem.
Skær peberfrugterne i mindre stykker og blend det sammen med hakket tomat.
Kom det i gryden sammen med monaysovs.
Tilsæt krydderierne, den friske basilikum og den revet squash.
Smag til med salt.
Kom lidt af sovsen i et ovnfast fad, herefter lasagneplader, sovs, lasagneplader m.m. slut af med den revet ost. (hvis det ønskes).
Bag i ovnen ved 180 grader i 25-30 minutter.

Lad lasagnen trække i 5 minutter inden den bliver serveret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brændende kærlighed – i grøn version