Cremet risengrød

Æggemuffins

(+9 måneder)

Æggemuffins er for mit vedkommende, virkelig noget som ofte er på bordet herhjemme i perioder.
Mest fordi det er så dejlig nemt, og jeg elsker æg. Hvilket min pige også gør, så det er jo win win.
De kan holde sig i køleskabet, og er på den måde ret nemt lige at tage ud, hvis man er sulten til frokost eller hvis man skal have sig en hurtig snack, fremfor man skal stege eller koge et æg dagligt. Jeg har erfaret at æggemuffins ofte også går rent ind hos børn, som lige har brug for noget smagsfyldt til morgenmad, frokost eller aftensmad.

Ingredienser til ca. 16 æggemuffins:
10 æg
1 frisk mozeralla
2 dl mælk
ca. 1 squash eller 1 peberfrugt
salt og peber

Fremgangsmåde:
Riv squshen.
Slå æggene i en skål og tilsæt resten af ingredienserne.
Kom fyldet op i muffinsforme (brugte silikone – bruger du andet, smør gerne formen først).
Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 20-25 minutter.

2 kommentarer

  • Naja

    Hvor lyder det lækkert! Har du haft succes med at fryse dem? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maja

      De er super skønne!
      Jeg har haft frosset dem ned før, men synes de blev lidt gummi agtigt, hvis de ikke fik en tur i mikroovnen inden man spiste dem🤗

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet risengrød