Børnevenlig ristaffel

Bananmuffins uden tilsat sukker

(+ 6 måneder)

Denne her opskrift er ret nem at gå til. Den kræver ikke særlig stor energi i et køkken, og passer perfekt til weekendhyggen eller ulvetimen. De smager sødt og giver fornemmelsen af kage.
Jeg lavede dem til min lille pige, som blev ret vild med dem. Derfor er der nu bagt lidt flere til weekend, hvor jeg nok også selv, kommer til at spise en enkelt … eller to.

Banan og dadler er i sig selv meget søde elementer, som små børn kender til. Vil man gerne bryde det lidt, kan man tilføje ½ tsk. kanel eller kardemonne.

Ingredienser til ca. 8 muffins
200 g moden banan
100 g tørret dadler (uden sten)
100 g havregryn
¼ vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
2 æg
Hvis det er til de større børn (også voksne 😉 ), kan der også tilsættes mørk chokolade. MUMS!

Fremgangsmåde:
Blend det hele sammen i en smøre.
Kom dejen i muffins formene og bag dem i ca. 20 minutter ved 180 grader (varmluft).
Lad dem køle af inden de serveres.
Bliver de alle ikke spist, så gem dem i en frysepose eller en tillukket boks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnevenlig ristaffel