Bagt butternut squash – med oksekød

Pikant kylling i fad – med frisk fuldkornspast

(+ 9 måneder)

For et stykke tid siden, fik vi en af de mest lækre, men simple retter jeg længe har eksperimenteret med.
Nemlig pikant kylling i fad, og netop den opskrift skal I ikke snydes for.

Ingredienser til 4 personer:
kyllingefilet
spsk paprika
1 løg
200 g champignon
2 peberfrugter
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
100 g pikant flødeost
2 dl madlavningsfløde
salt og peber
Severet med frisk fuldkornspasta
Fremgangsmåde:
Svits kylling på begge sider i lidt olie på en varm pande og krydr med paprika.
Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad.
Hak løget fint og svits det på en pande sammen med løg , hvidløg og champignon.
Tilsæt hakkede tomater, flødeost og fløde. Lad sovsen simre lidt og smag til med salt og peber.
Skær imens peberfrugt i strimler og fordel over kyllingen. Hæld til sidst sovsen over og sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter ved 180 grader (varmluft)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt butternut squash – med oksekød