Oksekødswok med majs og broccoli

Bagt butternut squash – med oksekød

(+ 6 måneder)

En god spise er klart butternut squash, som har en dejlig sødme smag og kan spises på så mange måder! En af mine ynglings (udover suppe) er bagt butternut med fyld.
Det smager simpelthen så skønt, og kan serveres i alle anledninger.

Ingredienser til voksne 2 personer:
1 butternut squash (Indmaden gemmes)
200 g oksekød
1 løg
2 fede hvidløg
2 store gulerødder
1 dl majs
1 dl ærter (eller flere, hvis ønskes)
lidt olie
salt og peber
2 spsk. paprika

Fremgangsmåde:
Skær butternut squashen over, så den deles i to.
Tag kernerne ud af butternut squashen, og pensl den med olie, samt krydre med salt og peber.
Bag den i ovnen ½ time ved 200 grader varmluft.
Snit imens løg og hvidløg fint, og steg det i en gryde med lidt olie.
Kom oksekødet i og brun det af. Tilsæt revet gulerod, ærter, majs og paprika.
Smag til med salt og peber.
Kom butternut squashen ud af ovnen, og brug en ske til at tage indmaden ud. (pas på med ikke at gøre den al for dyp, så den flækker.)
Mos indmaden og tilsæt den i gryden med oksekødsblandingen.
Fyld de udhulte butternut squash op og kom lidt revet ost hen over.
Bag dem nu i 15 minutter, før de serveres med en god dressing og eventuelt lidt ris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oksekødswok med majs og broccoli