Shepherds pie med sødekartoffel

Oksekødswok med majs og broccoli

(+9 måneder)

En hurtig og nem wokret på 30 minutter. Lyder det som noget, der kunne være fantastisk i en travl hverdag? Jeg er vel med denne her ret, og ved den snart kommer på spisebordet en gang til.
Ikke kun fordi den er nem, men så smager den altså bare godt!

Ingredienser til 4 personer:
500 g oksekød i strimler
4 fed hvidløg
2 store løg
ca. 800 g broccoli
6-8 spsk. soja
1 stor ds. majs (skyl majsene før brug)
4 spsk. sesamolie (hvis du ikke har dette, bare brug vegetabilsk olie)
Jeg serverede fuldkornsnudler til, men ris kan også sagtens passe.

Fremgangsmåde:
Snit hvidløg og skær løget i både.
Rens og skær broccolien i tynde skiver på langs.
Brun kødet af i olien, sammen med løg og hvidløg.
Tilsæt broccolien og sojaen, og lad det simre i 3-4 minutter.
Vend derefter majs i.
Server retten med med nudler, ris eller spis den som den er.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shepherds pie med sødekartoffel