Chokoladekage med daimfrosting

Pastafad med flødesovs (Al forno)

(+ 9 måneder)

Denne her ret kræver sin helt egen plads på bloggen – også selvom at flødesovsen faktisk er købt.
Jeg går normalt ikke ind for at dele en opskrift med færdigkøbte ting, da det kan de fleste jo finde ud af at bruge uden at det direkte kræver en opskrift.

Men jeg er helt vild med Dolmio Pastasovs, også kaldt (Al forno). Hver gang jeg ser den på tilbud i min lokale pusher-købmand aka Netto, så kommer retten på menuen.
Den smager så cremet og skønt, og når man lige pepper den op med kylling og grønt, ja – så er jeg solgt!

Det skal også lige siges, at dette indlæg ikke er en reklame for hverken nemlig.com (som jeg linker til), men heller ikke Dolmio.

Ingredienser til 4 personer:
450-500 g kyllingfilet
150 g bacon i skiver
1 grøn peberfrugt
2 dl frosne ærter
1 glas pastasovs Dolmio (Al forno)
1 dl mælk eller madlavningsfløde
400 g fuldkornspasta

Fremgangsmåde:
Skær kyllingen og baconen ud i mindre stykker.
Kom baconen i en gryde og lad det stege i 2-3 minutter.
Kom herefter kylling heri, og gennemsteg kyllingstykkerne.
Tilsæt herefter Dolmio pastasovs.
Hæld mælken eller madlavningsfløden i glasset og ryst det, og hæld det i gryden.
På den måde, får du det sidste fra glasset med.
Hak peberfrugten og tilsæt sammen med ærterne.
Lad det stå og simre ved meget svag varme indtil pastaerne er kogt al dente.
Kom pastaerne i et fad og hæld sovsen over.
Bag det i ovnen ved 180 grader (varmluft) i små 10 minutter.
Serveres eventuelt med en sprød grøn salat eller brød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladekage med daimfrosting