Den gode gammeldags æggekage

Koteletter i fad ala mormormad

(+ 9 måneder)

Den her ret ser ikke speciel køn ud, og jeg tænker at brun-mad generelt ikke giver de aller flotteste billeder.
Men når det så er sagt, skal man ikke tage fejl af smagen. Den her brunesovs, som dækker koteletterne minder lidt om mormormad, men er knap så fed og giver virkelig en skøn smag til serveret ris, blomkålsris eller hvad man nu ønsker.

 

Ingredienser til 4 personer:
4-6 koteletter
1,5 tsk olie eller 1,5 tsk smør
0,5 dl ketchup
1 okseboullion
2 dl ærter
200 g champignon i skiver
5-6 kyllingpølser
3 dl madlavningsfløde (brugte 4%)
Paprika
Madkulør
salt og peber

Fremgangsmåde:
Bank koteletterne, og krydre dem med salt og peber.
Varm en pande op med olie eller smør, hvor koteletterne brunes af på hver side.
Lægde brunede koteletter i et ovnfast fad.
Kog derved panden af med madlavningsfløde og tilsæt ketchup og okseboullion.
Tilsæt ærter og champignon.
Smag til med paprika, salt og peber.
Lad sovsen simre lidt, imens du skære kyllingpølserne ud i mindre stykker.
Kom pølserne over koteletterne og hæld dernæst sovsen henover det hele.
Bag det i ovnen i ca. 35-40 minutter ved 180 grader (varmluft).

Jeg valgte at servere retten med ris til.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gode gammeldags æggekage