Fuldkornskanelsnegle

Chokoladekage med daimfrosting

Denne her lidt brownie-agtige kage ville jeg ønske at jeg selv kunne tage kredit for, men det kan jeg desværre ikke.
Jeg fandt inspiration fra bloggen http://www.cutecarbs.com og måtte bare afprøve denne lækre kage!

 

Ingredienser til kagen:
150 g chokolade
1,5 dl mælk
100 g smør
3 æg
150 g sukker
50 g farin (eller tilsæt 50 g mere sukker)
1 tsk vaniljesukker
150 g mel
1 tsk bagepulver

Ingredienser til frosting:
150 g flormelis
1,5 spsk blødt smør
2 spsk stærk kaffe
eventuelt 1 tsk. vaniljesukker
1 plade daim eller mere efter smag

Fremgangsmåde:
Smelt chokolade, farin, mælk og smør ved svag varme.
Lad det køle af.
Pisk æg, vaniljesukker og sukker til en luftig masse.
Rør chokolademasse sammen med æggesnapsen og tilsæt mel og derefter bagepulver
Bag kagen i et smurt ovnfast fad ved 165 grader i 35-40 minutter.

Lad kagen afkøle.
Lav imens frostingen.
Pisk alle ingredienserne sammen til frostingen, til den har nået en jævn masse.
Smør kaffefrosting over den kolde kage og drys hakket Daim over.

Skær kagen i små firkanter inden servering.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkornskanelsnegle