Ristede kikærter – som snack eller til suppe
(+ 6 måneder)
Ristede kikærter – en ting, som førhen fik min hjerne til at sige “nej tak.”
Måske fordi kikærter for mig var en ting, man spiste blendet … altså som hummus.
Men med årerne har jeg prøvet mig mere og mere frem med kikærter. I retter, som frikadeller, i pandekager og ristet kikærter, som jeg ofte servere til suppen, hvis jeg gerne vil spare på kødet –
Og da jeg startede på mit job, måtte jeg erfarer at børn er VILDE med ristet kikærter.
De spises som slik, og måske også en god måde at servere anderledes snacks på.
De ristede kikærter knasser og giver et godt spil til det ellers “slatne” suppe.
Derudover kan de spises som snacks og bruges i salater, så man undgår madspild.
Alt du skal bruge er:
1 ds kikærter
1 spsk. olie
½-1 tsk. tørret paprika
½ tsk. flagesalt (Kan undlades, hvis det er til mindre børn)
Fremgangsmåde:
Vend kikærterne i olien og krydderierne.
Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i 200 grader (varmluft) i ca. 20 minutter til de er sprøde og lækre.
Vend dem undervejs.
Ingen kommentarer endnu