Øllebrød

Kakaovafler

(+12 måneder)

Disse her vafler er en succus til brunchbordet. De er lidt af en dessert, kan man vel godt kalde det – for de indeholder altså fløde, som gør dem super luftige og velegnet til familiens brunchbord en søndag morgen, eller til familiekomsammen!

Opskriften er egentligt fra Arla, men jeg har valgt at lave lidt om ingredienserne, så de ikke kun var smækfyldt med fløde.

 

Ingredienser til 6 personer:

2 dl hvedemel
1 dl fuldkornsmel
3 spsk kakao
3 spsk flormelis
¼ tsk. groft salt
1 tsk. vaniljepulver
2,5 dl vand
1,5 dl fløde
1 dl mælk eller vand

Fremgangsmåde:
Bland mel, kakao, flormelis, vaniljesukker og salt sammen.
Pisk fløden til et let skum.
Hæld vand og mælk i melblandingen, og pisk det godt sammen.
Vend det hele forsigtigt sammen med flødeskummet heri.
Varm vaffeljernet op. Pensle eventuelt med lidt smør, så dejen ikke hænger fast.
Kom lidt af dejen i vaffeljernet (ca. 3/4 dl) og bag vaflen i ca. 2-3 minutter.

Server med ynglings topping.
Jeg serverede med frugtsalat, som en del til brunch bordet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øllebrød