Pastafad med flødesovs (Al forno)

Mexicansk lasagne med hakket kylling

(+9 måneder)

Yum yum, siger min mave hver gang jeg tænker på en skøn lasagne.
Det står ret ofte på menuen herhjemme. Ikke blot fordi det er en god og nem spise, men også fordi man kan variere den på så mange måder, bruge den til “tøm køleskabet dag” osv.
I denne omgang havde jeg rigtig meget lyst til at afprøve at lave en mexicansk lasagne, og det er ikke sidste gang, den bliver spist. Jeg erstattede det hakkede oksekød med hakket kylling, som virkelig giver en god variation!

Ingredienser til 4 personer:
450-500 g hakket kylling
1 ps. tarcomix
1 rød peberfrugt
2 hvidløg
1 stort løg
1 stor ds majs
2 ds hakkede tomater
½ liter monaysovs
½ tsk. chili (mere eller mindre efter smag)
1 tsk. paprika
salt og peber
100 g revet ost eller frisk mozerella
Fuldkorns lasagneplader

Fremgangsmåde:
Hak løg, hvidløg fint og peberfrugten fint, og kom det i en gryde med lidt olie.
Steg det gyldent og tilsæt det hakkede kylling. Brun det af.
Tilsæt tarcomix’en, sammen med chili og paprika og rør det rundt med kødet.
Kom de hakkede tomater i, sammen med majsene.
Lad det simre lidt, og smag til med salt og peber.

Varm ovnen på 180 grader (varmluft).
Tag det ovnfast fad.
Kom lidt af sovsen i fadet, og kom dernæst lasagneplader på.
Dæk med sovs og mornaysovs.
Læg nye plader på, og dæk forfra.
Fortsæt indtil der ikke er mere sovs.
Kom osten på forovnen.
Bag lasagnen i ca 30-35 minutter.
Lad den afkøle og sætte sig 5-10 minutter inden den serveres med en skøn grøn salat eller flutes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastafad med flødesovs (Al forno)