Kakaoroulade med hvid chokoladecreme

Børne venlig butterchicken

(+ 9 måneder)

IIIIINDISK er en vinder! Ofte har vi spist det som take away, men det er nu en anelse peberet – og det er faktisk ikke særlig svært at lave en velsmagende indiskret selv. Og well, så er der også en masse penge at spare.
Denne her udgave er børnevenlig, det vil sige, at den er mild i smagen, men stadig smagsfuld nok, så man får følelsen af den indiske smagsoplevelse.

 

 

Ingredienser til 4 personer:

Kylling marinade:
600 g kyllingfilet
1 fed hvidløg
1 tsk salt
2 tsk. gurkemeje
1 spsk. limesaft
4 spsk. olivenolie
1 dl græsk yoghurt
1 spsk. æbleeddike

Buttersovs:
50 g smør
2 fede hvidløg
1 spsk. tomatpuré
1 dl grøntsagsbouillon
3 dl madlavningsfløde
3 tsk. garam masala
3 tsk. paprika
Kan tilsættes chili eller ingefær efter smag.
Jeg undlod det, da jeg personligt ikke bryder mig om den smag.

Fremgangsmåde:

Kyllingen:
Skær kyllingekødet i strimler.
Rør marinaden sammen og lad meget gerne kylling stå mindst 4 timer før den benyttes.
Steg kyllingen på alle sider på en god varm pande til de er møre.
Læg dem til side på en tallerken.

Buttersovs:
Opvarm smør på en pande og sauter hvidløg og krydderierne.
Tilsæt bouillon, tomatpuré og madlavningsfløde.
Lad det hele koge op og lad simre, til sovsen er dejlig tyk og cremet.
Tilsæt til sidst kyllingeternene og lad det koge op igen.

 

Server eventuelt med ris, naanbrød og lime.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakaoroulade med hvid chokoladecreme