Knasende spidskålssalat

Oksekødsspyd med squash

(+6 måneder)
En nem måde at supplere kødet er at tilsætte grøntsager, hvilket på sin vis, også er en fantastisk ting, da man får mere grønt i hverdagen. Win win-situation.

Disse her oksekødsspyd smager himmelsk sammen med en knasende spidskålssalat og hjemmelavet kartoffelsalat.
De er ikke svære at lave, og så passer de sig selv i ovnen. Faktisk er jeg ret glad for retter, der kan smækkes i ovnen, fordi det gør tingene lidt nemmere, hvis man har børn eller bare har en travl hverdag generelt.

Ingredienser til 4 personer:
500 g hakket oksekød
½-1 squash (afhængig af størrelse)
½ løg
½ tsk. groft salt
peber
Krydderier efter smag (jeg brugte all around-krydderi)
Ca. 10 bambusspyd/træpinde

Fremgangsmåde:
Riv squash og løg fint, og kom det i en skål sammen med oksekødet.
(vil du undgå for meget væske, så pres det det revne squash og løg, så det meste af væsken slipper).
Tilsæt salt samt krydderier, og rør det hele sammen.
Form kødet til små kødboller, og sæt dem på spyddene.
Bag oksekødsspyddene i ovnen, 180 grader varmluft, i omkring 20-25 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knasende spidskålssalat